JOBB

Haft en underbar dag på jobbet, REAN är igång och det är hur mycket kunder som helst, skitkul! :)

Är med pojken


Hejhej! Är i stensjön och myser med Alexander, vi ska snart laga mat men vet inte vad än. Blir väl kyckling som vanligt :) Idag har jag jobbat lite, det gick fin fint! Köpte ännu mer kläder idag på Greens, så nu är jag taggad för att göra reklam för Greens kläder !! Ha en fin kväll, det ska jag ha :)

Godnatt!

Min dag idag har varit super bra, jag har jobbat från 13.30-18.00, alltid lika kul! Köpte även hem lite nya kläder :)
Sen när jag kom hem från jobbet, då firade vi min syster som tagit studenten, och det var jättemysigt. Fick även träffa mitt kusin barn, Oskar, som är världens sötaste!:) Imon blir det skolavslutning för min del, så då ska jag ut med familjen och äta, sen ska jag träffa pojkvännen och mysa! Godnatt!

STUDENTEN! Dags att acceptera att sin syster är vuxen..


Dagens Outfit

-Virkat spets linne: GREENS, svart linne:GREENS, halsband:GREENS, kofta:H&M

Godmorgon

Denna morgonen har jag varit jätte trött! Skönt att skolan snart är slut! Denna dag ska jag bara till skolan för att få reda på mitt betyg i handels kurserna, sen tre timmar senare ska vi kolla på fotboll. Men tror jag hoppar det. Därefter blir det att Alexander hänger med mig till Vetlanda för laser, sen kick och box!!!
 

ALICE!

Saknar denna lilla söta varelsen, skönt att man får träffa henne imon! Mysigt att även få träffa sin lilla pöjk imon med!

TIPS

Fler tips!
Det finns ett smink som är hur bra som helst! Det kallas "IDUN", och går att köpa på apoteket. Det är nämligen så att detta sminket inte täpper igen porerna och låter huden andas, när det kommer till deras foundations puder (bild),så är det till och med så att det innehåller solfaktor. Jag älskar detta sminket, hur bra som helst!
Tummen upp för mineral puder!

- Det på bilden är ett såkallat "start paket" som du kan köpa på Apoteket.

Rosa byxor

Hejhej!
Dagen idag har varit super! Vi hade bara en lektion sen blev det grillning, väldigt gott. Efter det så kunde jag bara ta det lugnt sen åkte jag iväg till Greens för att jobba lite, därefter hade vi sommar möte. Hur mysigt som helst, kom hem vid halv 10 tiden så det vart ett långt möte :)

- Byxor: VILA , linne:GREENS, vit kofta: H&M

Skola

Hej! Precis kommit till skolan och sitter just nu och har matte. Min morgon såg ut så att jag började med att äta ägg, så himla gott! Har träningsvärk från passet igår, så idag blir det en vilodag, sen så kör vi imon igen!!
Min dag idag ser ut så att jag ska jobba lite på greens sen är det även sommar möte där ikväll, så det ser jag fram emot!

-Tips på världens bästa sommar låt!

TIPS!

Jag tänkte ge ytterligare ett tips. Det är nämligen så att jag brukar fixa mina naglar på en hudsalong som ligger i Huskvarna. Jag klarar inte av att ha förlängningar och så när det kommer till naglar, så detta är perfekt för mig, och säkert för mååånga andra. Det är ett nagelack som kallas "Shellac", och det bästa med det nagelacket är att själva färgen och glansen försvinner inte, det bara blir utväxt på naglen så det är därför du måste göra om det efter ca 4 veckor. Shellac stärker även naglarna och gör så dom växer fortare, helt underbart! Det är något man borde testa tycker jag, jag rekommenderar hudsalongen i Huskvarna, dem är hur gulliga som helst där, och jätte duktiga!

Träning

Japp, nu är det snart träning. Men älsklingen och hans bror stannade hemma idag, dem skulle kolla på fotboll ikväll istället. Så jag och Hannah får köra så det ryker!

-Hannahs söta hund, Frasse!

Klockmaster!

Denna klockan fick jag av min kära pojkvän i helgen! Den är hur fin som helst tycker jag!
 - Jag älskar dig,

TIPS!

Jag tänkte ge ett tips om en sak jag köpte i helgen! Många vet nog vad det är, men iallafall det är en såkallat "hår mascara" som man ska ta i håret. Själv köpte jag en rosa, för jag tänkte att det kan vara väldigt snyggt att ha en rosa slinga i underhåret om man t.ex. ska på någon fest. Så jag hade det i Lördags och det var faktiskt väldigt fint!

Värt att köpa, 129:- på KICKS !

Första inlägget

Hej! :)
Okej, nu ska jag försöka starta en blogg på egen hand. Jag hade en tillsammans med min kompis Erika innan men den tog vi tyvärr bort. Så vi får se hur det går denna gången!

Härligt att det snart är sommarlov iallafall, det blir en del jobb men det ser jag bara ifram emot! Min syster tar studenten denna torsdagen så den dagen kommer det bli fullt upp, dock lite tråkigt att hon ska flytta ut nu.. Menmen, så är det.

Idag var det ju då sista Måndagen i skolan innan det blir lov, finns verkligen inte mycket att göra i skolan nu, känns nästan lite onödigt att vara där. Men imon ska vi iallafall grilla tillsammans med de som går handel i 2,an , så det ser jag fram emot!

Och ikväll blir det träning i Nässjö kampsport lokal. Kick&Box är verkligen en av de roigaste sporterna som finns, men är dock väldigt jobbigt. Så det blir träning med pojkvännen, hans bror och flickvännen!

TaggaTaggaTagga :)
Hoppas verkligen solen kommer fram snart, är trött på detta väret!

RSS 2.0